top of page

Hjemme hos Ann Jorid og Øystein

Ann Jorid Elven og Øystein Kvåle jobber begge i mat- og serveringsyrker og bruker mye tid med matlaging også i heimenDa Ann Jorid og Øystein kjøpte et 70-tallshus i Øyagrenda i Orkdal, fikk de et solid, slitesterkt heltrekjøkken fra 90-tallet med på kjøpet. Huset hadde mange små rom, så Ann Jorid og Øystein valgte å lage et tilbygg.

– Siden vi liker å bruke tid på kjøkkenet, ble løsningen for oss å gjøre kjøkken og spisestue til hjertet i huset vårt – velegnet til matlaging og sosialt fellesskap, sier kokken Øystein Kvåle.


Strålende fornøyd med kjøkken fra Foss Ann Jorid Elven og Øystein kvåle

– Dere valgte kjøkken fra Foss Snekkeri. Hvorfor ble Foss-kjøkken aktuelt for dere?

– Vi er opptatt av lokal tilhørighet og ville benytte oss mest mulig av lokale håndverkere, bedrifter og leverandører. Da snekkeren tegnet tilbygget til huset, var det etter våre ønsker, og kjøkkenleverandør var en av de vi kontaktet først, slik at tilbygget kunne tilpasses det kjøkkenet og den spisestuen vi ønsket oss.
– Dere kjente naturligvis til bad- og kjøkkenprodusenten Foss Snekkeri fra før, men var bedriftens omdømme avgjørende for at dere tok kontakt?

– Foss Snekkeris gode omdømme og tilgjengelighet var helt klart viktige faktorer for oss. Vi hadde mye klart på forhånd når det gjaldt materialer og utførelse, men vi fikk omfattende og god hjelp av May-Britt hos Foss som lanserte materialer, design og løsninger som vi ikke hadde tenkt på. Foss skreddersydde kjøkkenet for oss. Vi fikk et herlig kjøkken med store arbeidsflater, og vi er strålende fornøyd med resultatet, sier Øystein.

Ann Jorid Elven og Øystein Kvåle understreker at det var Foss Snekkeris kvalitet, leveringsdyktighet, gode service og at Foss er en lokal leverandør som gjorde valget enkelt da de skulle bestemme seg for kjøkken.


コメント


bottom of page