top of page

Hjemme hos Eirin og Linn på Oppdal


Viljen og evnen til samarbeid, fleksible tegneprogrammer og løsninger, og ikke minst den servicen vi opplevde hos Foss Snekkeri gjorde at vi satset på bedriftens innredninger over hele huset. Spesielt kjøkkenet er blitt skikkelig stilig!


Tilfeldigheter gjorde at Eirin Hagen Flotten og Linn Marie Berle plutselig var eiere av et hus fra 1953. – Huset trengte i høyeste grad oppgradering og vi valgte å starte med kjøkkenet. Vi snuste litt rundt og ble anbefalt Gøril Åmot hos Foss Snekkeri. «Hun er skikkelig flink», fikk vi høre. Og det stemte. Gøril tastet og tegnet, og resultatet ble utrolig bra.



Vi valgte bort høyglans-fronter til fordel for Eik Horisont –spesielt med tanke på at junior snart vil sette fingermerker overalt. Kjøkkenet ble faktisk akkurat slik vi hadde sett for oss, sier to fornøyde Oppdals-damer. Linn Marie og Eirin ble overbevist om at huset ville få et enhetlig uttrykk hvis de satset på like innredninger på kjøkken og bad, og de endte opp med å bruke innredninger fra Foss Snekkeri både på kjøkken, to bad, vaskerom og garderobe.


-Vi er veldig fornøyde, sier Eirin Hagen Flotten og Linn Marie Berle.


bottom of page