Hjemme hos Kari og Sivert

Kjøkken med New England-stil i Surnadal. Vakkert og robust!

Kari Evensen og Sivert Vullum bor i et gammelt, arvet hus i Sjøflotbaugen, et steinkast fra sjøen i Surnadal. De er nybakte småbarnsforeldre. Sivert har brukt utallige timer på restaurering av huset fra 1918 i en New England-stil, som både Kari og Sivert liker svært godt. Kjøkkenet ble revet, og inn kom lokalproduserte veggplater og en Fossline Premium Malt Profil innredning.


– Vi valgte Fossline sin kjøkkeninnredning framfor andre alternativer. Av flere grunner, egentlig. Fargen, som Foss er alene om; en nydelig, blågrå tone som vi ikke fant noe annet sted. Innredningen har også mange detaljer som vi liker.
- Detaljene gjør litt stas på kjøkkenet, sier Kari Evensen. Sivert og Kari synes at innredningen

er både stilfull og robust. Et kjøkken som varer, mener de.


- Vi ville ha et kjøkken som vi kan se og føle er skikkelig og varig. Og så passer det godt til den landlige stilen i resten av huset. En skikkelig «time-out»-plass har vi også fått; benken i midten av kjøkkenet ble fort det beste stedet å spise frokost, sier Kari Evensen i Surnadal.


Og når det knitrer i den gamle smijernsovnen på kjøkkenet hos Kari, kommer Fossline sitt kjøkken til sin rett: Vakkert, robust og tradisjonsrikt.

 Bilder kan avvike noe i farge og mønster fra virkelige plater og fronter. 

NEDLASTNINGER
KJØKKENMODELLER

FORHANDLERE

PROSJEKTER

KONTAKT

BESTILL TEGNETIME

MEDIEBANK

©2020  FOSS SNEKKERI AS  • Stensveien 29, 7335 Jerpstad MELDAL • Telefon 72 49 58 00 • post@fossline.no
Norsk kvalitet siden 1955 | www.fossline.no

Personvernerklæring