top of page

Dagens moderne produksjon

Hos Foss Snekkeri og Foss Plater i Meldal foregår produksjonen i skjæringspunktet mellom industri og håndverk. Dyktige fagfolk kombinerer industriens moderne metoder og hjelpemidler med håndverkets uttrykk og tradisjoner.En stor takk til dere som stadig velger Foss-line-kjøkken, -bad og -garderober også ved andre og tredjegangs kjøp av bolig og fritidsbolig. Vi har til enhver tid stort fokus på kvalitet og utvalg for å kunne tilby løsninger og uttrykk tilpasset nettopp deg og din bolig. Dyktige interiør-designere, ordrebehandlere og møbelsnekkere sørger for høy kvalitet gjennom hele produksjonen. Sammen ser de til at kjøkkenet ditt blir kvalitetssikret i alle ledd fram til levering. Våre erfarne møbelsnekkere sørger for at ditt nye kjøkken blir montert på en utmerket måte.


Foss Snekkeri AS har sine tradisjonsrike produksjonslokaler i Meldal kommune med vakre Trollheimen som nabo. Her har vi også en kjøkken- og baderomsbutikk. På Tempe i Trondheim (Tempe-veien 15) finner du vår 550 kvm store butikk med flotte utstillinger av kjøkken, bad og garderober.I Foss-systemet har vi i tillegg en moderne og effektiv benkeplatefabrikk med et stort sortiment. Benkeplaten er din arbeidsplate og krever høy kvalitet for å tåle daglig bruk. Den skal også løfte opp og komplementere helheten i kjøkkenrommet ditt. Se mer på www.fossplater.no. Sorti-mentet er mangfoldig, og vi er sikker på at du vil finne noe som passer akkurat deg og ditt kjøkken.


Høy kvalitet gir lang levetid og er en miljø-vennlig investering. Lokal produksjon gir kort og miljøvennlig transport. Alt dette er viktige kvaliteter som vi legger mer og mer vekt på i vår miljøbevisste tid.


 

Hos oss finner du kjøkken, bad, garderobe samt tilpassede møbler for alle livets faser og for alle rom. Det er med stolthet vi kan presentere oss som en norsk kjøkkenprodusent med produksjon av innredninger siden 1955.

 

Velkommen til oss!


Fra eget lakkanlegg leverer vi farger etter ønske
En innovativ og solid produksjon er helt avhengig av medarbeidernes dyktighet og kompetanse

コメント


bottom of page