top of page

Hjemme hos Turid

Her får du en smugtitt på den stilige renoverte leiligheten fra 1950-tallet på Lade i TrondheimTurid Helmersen og mannen overtok for ei tid tilbake en leilighet fra 1950-tallet. Leiligheten ligger på Lade og er bygget i mur. Nettopp dette at leiligheten ligger i et murhus, ble viktig for Helmersen-paret å framheve da de begynte å rehabilitere boligen.


– Vi bestemte oss for å beholde betonggulvene i alle rom – dette ble særpreget for oss. Vi ønsket også å åpne opp, så vi rev noen vegger og bygde en glassvegg med rammer av smijern. Vi har fått murt peis, spiletak i gangen – og et stort kjøkken med kjøkkenøy.


Dere valgte kjøkken- og baderomsinnredning fra Foss Snekkeri?

– Ja. Vi tok kontakt med Foss tidlig i prosessen. Jeg kjente til butikken deres fra før, og valget ble enkelt for oss. Hos Foss følte vi oss trygge. Vi er jo ikke kjøkkeneksperter, så gode innspill på løsninger både for kjøkken og bad var viktig for oss. De er så dyktige på Foss Snekkeri, og de «leser» kundene godt. Til og med belysning fikk vi gode råd om.

– Prosessen i seg selv ble spennende, og resultatet er vi kjempefornøyd med. Vi syntes hele prosessen helt fra planlegging til montering ble svært profesjonelt gjennomført – god kvalitet i alle ledd gjør at kunden får tillit til leverandøren.Fossline - en leverandør vi har stor tillit til

– Og dere ble fornøyde da alt sto ferdig?

– Vi er svært glade i kjøkkenet vårt. Rommet er blitt husets hjerte og samlingssted, og jeg er alltid like stolt over å fortelle besøkende at vi har valgt kjøkken fra Foss Snekkeri. Og vi anbefaler gjerne  Foss til våre venner, sier en svært fornøyd kunde, Turid Helmersen på Lade i Trondheim som nylig presenterte leiligheten sin i interiørmagasinet Bonytt.Premium Eik Horisont Beiset kjøkken


Comments


bottom of page